IntuitivZon- Zonterapeut/Reflexolog i Stockholm intuitivzon@gmail.com 0709-35 91 60
 • IntuitivZon - Din Zonterapeut i Stockholm

  Du kommer förmodligen att känna dig glad och lite upprymd efter behandlingen.

 • IntuitivZon - Din Zonterapeut i Stockholm

  Har du brist på energi och känner dig utmattad så kan behandlingen vara en bra hjälp tillbaka.

 • IntuitivZon - Din Zonterapeut i Stockholm

  Hjälp med att förbättra förutsättningarna för en graviditet.

 • IntuitivZon - Din Zonterapeut i Stockholm

  Lugnande vid för mycket stress.

 • IntuitivZon - Din Zonterapeut i Stockholm

  Lever du med ständig värk så prova behandlingen som fungerar bra som smärtlindrare.

Referenser

 

Jag och min sambo hade bestämt att vi ville skaffa barn men det kändes trögt, kändes inte som att varken min ägglossning eller livmoder var riktigt redo efter 16 år med preventivmedel. Jag fick höra talas om zonterapi från en vän och fick då träffa Anette. Tänkte att det var värt att testa. 

Första behandlingen tog vi det lite försiktigt med just livmoder och slemhinnor och gick igenom kroppen. När jag gick därifrån så kändes det som om jag svävade på moln! Jag fick nu en liten svag reaktion på ägglossningsstickan men blev ingen bebis så tänkte att vi testar igen! Dels för att jag tyckte det var så otroligt skönt och avslappnande men hoppades även på resultat.

Den andra behandlingen fokuserade Anette mer på livmodern, slemhinnor och äggstockar. När hon var vid äggstockarnas zon kände jag exakt samma cirkelformade massage teknik hon gjorde på fotsulan på mina äggstockar inuti min kropp. Det var en sån sjuk känsla men jag kände verkligen rörelserna i kroppen! 3 veckor efter den andra behandlingen så lyser det ett + på stickan!

5 månader efter att jag slutade med preventivmedel var vi gravida! Nu sitter jag här och om en vecka går vi in i 9:de månaden och vår lilla "mini" är snart här!

 Patricia Beidegårdh

 


"Anette Engberg är utan konkurrens den bästa zonterapeut jag varit hos.
Hon har ett stort kunnande, magiska händer, naturkrafter och en intuition som gör hennes behandlingar rent magiska. Hon transformerar energier, helar, sätter igång rätt processer i kroppen och ger även en stunds meditativ njutning.

Jag kan å det varmaste rekommendera Anette Engberg.
Anette är en intuitiv zonterapeut i världsklass."

Regina Lund

www.reginalund.global"Anette har ett sällsynt lugn och är otroligt lyhörd, kombinerat med en proffessionell kunskap, vilket gör att behandlingen blir otroligt avkopplande och välgörande för både kropp och själ. Oavsett vad jag haft för problem eller åkommor har jag fått fina resultat efter behandlingarna"

Mia Wasiljeff

 

 " Gör som jag gå till Anette och bli av med diverse småkrämpor, få en rejäl dos initiativkraft och strärkt tro på den egna förmågan och därtill massor av energi.

Du kommer att bli förvånad,tro mig"

 JanneP”Jag har varit hos Anette flera gånger med olika besvär och symptom. Ofta har det redan efter en gång känts bättre och jag har blivit friskare. Anette är fantastisk som behandlare och person. Hon har en unik förmåga att på ett både proffessionellt och intuitivt sätt hitta orsaken till ens problem. Med sitt varma sätt förmedlar Anette kunskap, trygghet och förtroende. Jag vill därför gärna rekommendera Anette som behandlare.

Sasha Waltå


 


 Att gå till Anette är ett litet mirakel! Efter en behandling vaknar man nästa dag och mycket av det onda är borta. Man mår bra och känner sig pigg. Jag har varit hos Anette med jämna mellanrum för olika krämpor sedan våren 2013 och kan starkt rekommendera hennes behandlingar. Förutom att hennes Zonterapi behandling hjälper så överför hon massa härlig energi och hon är mysig att prata med samt att hon har magiska fingrar!!

Isabella

Jag provade zonterapi hos Anette för första gången i slutet av 2014 då jag hade problem med mina händer efter min mamma ledighet.
Anette berättade för mig att hon trodde att zonterapi kunde hjälpa mig och jag gav det ett försök. Jag hade  aldrig provat zonterapi tidigare
och visste inte riktigt hur det fungerade. Efter ett par behandlingar började jag känna förbättringar i mina handleder och idag är jag helt smärtfri.
 
Anette har med sin zonterapi hjälpt mig att förstå de olika zonerna i mina fötter, hur kroppen fungerar och hur kroppen många gånger kan läka sig själv utan läkemedel. Jag går numera till Anette var gång jag känner smärta eller spänningar i kroppen och rekommenderar hennes Zonterapi.

Moa

Jag besväras sedan många år bl a av Spinal Stenos med ryggvärk och fötter som domnar och blir stela. Sedan en tid har jag fått hjälp av zonterapi hos Anette. Jag vill beskriva henne som inkännande kreativ naturbegåvning med stor kunskap. Jag kommer till henne med stela fötter och värkande rygg. Efteråt är kroppen avslappnad och efter en god natts sömn är jag på banan igen med bättre rygg och vakna fötter.

Inger

Jag kan varmt rekommendera Anette som Zonterapeut. Har fått hjälp för återhämtning mot stress och även smärtlindring mot nackbesvär.

Har även fått mindre klimakteriebesvär, som svettningar och hjärtklappningar och sover mycket bättre.

Behandlingarna är väldigt avkopplande och stressreduserande. Jag känner mig lugn och harmonisk efter behandlingen.

Leena